www.nostalgibutiken.com

Nyligen sålt:


För prislistor, klicka på loggorna nedan. De som saknas uppdateras inom kort.
Observera att vi inte kan betala fullpris för väldigt repiga skivor,
eftersom att alla repor inte kan tas bort av vår slipmaskin.Att sälja spel till Nostalgibutiken

Efter att du mailat oss foto på varorna till info.nostalgibutiken@gmail.com och berättat om några manualer eller spel saknas i stängda fodral på fotot samt intygat att spelen är av Europa utgåva (pal) och på Engelska eller Svenska. Du har fått vårat inköpspris och är med på priset.

Vi kan maila dig en fraktsedel som du behöver kunna skriva ut hemma på jobb eller hos bekant, om fraktkostnaden ska gå på oss. Vi betalar då frakten på vårt kundnummer hos Postnord, du lämnar bara in hos ett postombud av typen Ica etc.

Du packar allting skyddat med tex knölat tidningspapper både under varorna och på kanterna så inte varorna kommer åt kartongsidorna och kan få smällar utifrån.

Du skriver en enkel räkning på beloppet vi erbjudit på mail och lägger med i kartongen.Kan vara handskrivet på ett vanligt a4 papper eller från kvittoblock eller från dator. Räkningen kan formuleras: Kvitto/Räkning, Nintendo med 5 spel 500:-, Datum, Namn, Kontonummer med Clearingnummer, underskrift.

Vi betalar i samband med uppackning och kontroll av varorna, betalning sker samma dag som vi fått varorna. Vi har bästa betyg och det hade synts på vår Facebooksida ”Nostalgibutiken” och på Google om vi inte var pålitliga… :)

Mvh Henrik

Nostalgibutiken.com