www.nostalgibutiken.com

Nyligen sålt:


För prislistor, klicka på loggorna nedan.

Tillfälligt stort överskott på spel till Ps2, Ps3, xbox och xbox 360 så vi kan inte garantera att byta in allt till dessa enheter.

Vi erbjuder för alla varor inbytespengar att använda hos oss i byte till valfria varor. Prislistornas priser gäller som inbytesvärden. Värdekod skickas på mail när varorna kontrollerats. En del varor i större behov kan köpas in för pengar till ditt bankkonto, priset kan bli lägre då.


Att säljaspel till Nostalgibutiken

Efter att du mailat oss foto på varorna till info.nostalgibutiken@gmail.com och berättat om några manualer eller spel saknas i stängda fodral på fotot samt intygat att spelen är av Europa utgåva (pal) och på Engelska eller Svenska. Du har fått vårat inköpspris och är med på priset.

Vi kan maila dig en fraktsedel som du behöver kunna skriva ut hemma på jobb eller hos bekant, om fraktkostnaden ska gå på oss. Ge oss annars din adress så postar vi en fraktsedel. Vi betalar då frakten på vårt kundnummer hos Postnord, du lämnar bara in hos ett postombud av typen Ica etc.

Du packar allting skyddat med tex knölat tidningspapper både under varorna och på kanterna så inte varorna kommer åt kartongsidorna och kan få smällar utifrån.

Maxvikt är 20 kg och i storlek max den stora modellen av flyttkartong från tex Selstore, Biltema etc. Fråga vad den väger vid inlämningen, väger den över 20 kg måste du ta ur något och får hellre en fraktsedel till från oss då övervikt bestraffas med 400:-

Du skriver en räkning på beloppet vi erbjudit på mail och lägger med i kartongen. Kan vara handskrivet på ett vanligt a4 papper eller från kvittoblock eller från dator. Räkningen kan formuleras: Kvitto/Räkning, Nintendo med 5 spel 500:-, Datum, Namn, Kontonummer med Clearingnummer, underskrift. (Inte Swish)

Vi betalar i samband med uppackning och kontroll av varorna, betalning sker oftast inom 24 timmar från vi fått varorna. Absolut senast 48 timmar. Vi har bästa betyg och det hade synts på vår Facebooksida ”Nostalgibutiken” och på Google om vi inte var pålitliga… :)

Mvh Henrik

Nostalgibutiken.com