www.nostalgibutiken.com

Nyligen sålt:


För prislistor, klicka på loggorna nedan. De som saknas uppdateras inom kort.
Observera att vi inte kan betala fullpris för väldigt repiga skivor,
eftersom att alla repor inte kan tas bort av vår slipmaskin.Att säljaspel till Nostalgibutiken

Efter att dumailat oss foto på varorna till info.nostalgibutiken@gmail.com och berättat omnågra manualer eller spel saknas i stängda fodral på fotot samt intygat attspelen är av Europa utgåva (pal) och på Engelska eller Svenska. Du har fåttvårat inköpspris och är med på priset.

Vi kan mailadig en fraktsedel som du behöver kunna skriva ut hemma på jobb eller hosbekant, om fraktkostnaden ska gå på oss. Ge oss annars din adress så postar vien fraktsedel. Vi betalar då frakten på vårt kundnummer hos Postnord, du lämnarbara in hos ett postombud av typen Ica etc.

Du packarallting skyddat med tex knölat tidningspapper både under varorna och på kanternaså inte varorna kommer åt kartongsidorna och kan få smällar utifrån.

Maxvikt är20 kg och i storlek max den stora modellen av flyttkartong från tex Selstore,Biltema etc. Fråga vad den väger vid inlämningen, väger den över 20 kg måste duta ur något och får hellre en fraktsedel till från oss då övervikt bestraffasmed 400:-

Du skriveren räkning på beloppet vi erbjudit på mail och lägger med i kartongen. Kan varahandskrivet på ett vanligt a4 papper eller från kvittoblock eller från dator.Räkningen kan formuleras: Kvitto/Räkning, Nintendo med 5 spel 500:-, Datum,Namn, Kontonummer med Clearingnummer, underskrift.

Vi betalar isamband med uppackning och kontroll av varorna, betalning sker oftast inom 24timmar från vi fått varorna. Absolut senast 48 timmar. Vi har bästa betyg ochdet hade synts på vår Facebooksida ”Nostalgibutiken” och på Google om vi intevar pålitliga… :)

Mvh Henrik

Nostalgibutiken.com